„Предлагаме супи, различни видове ястия, салати, скара, десерти. Менюто е разнообразно, а за учениците е и специално изготвено спрямо изискванията”, заяви за 24rodopi.com собственикът Мерт Маденджи.
„Берат” започна своята дейност през 2010 година. В момента майсторите в кухнята изготвят менюто за 2000 работници в региона. На тях се доверяват „Теклас”, „Караман” и десетки други фирми и предприятия, които не желаят да правят компромис с храната на своите служители.
„Берат” предлага храна за фирми, офиси, предприятия като тя се доставя на място.
24rodopi.com
Браво и успехи!
ОтговорИзтриванеа храна за вкъщи дават ли?
ОтговорИзтриванеПРЕДЛАГАМ ДА ДОСТАВЯТ ТАКАВА ВКУСНА ХРАНА И ЗА ГОЛЯМАТА БОЛНИЦА,ЗАЩОТО ТЯ В МОМЕНТА Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА
ОтговорИзтриванеSanirim HELAL yemek yapiyorlar eger oylese Allah razi olsun buna ihtiyac var
ОтговорИзтриванеПожелавам успех на фирмата.Много вкусно готвят.
ОтговорИзтриванеБраво, а идеята да осигурява храна на болницата е повече от добра, сигурна съм, че всеки, че е съгласен да си я плаща, вместо да яде сегашните помии. Близките на болните се скъсват да мъкнат торби с ядене, а това може да се избегне с кетъринг.
ОтговорИзтриванеБраво, а идеята да осигурява храна на болницата е повече от добра, сигурна съм, че всеки, че е съгласен да си я плаща, вместо да яде сегашните помии. Близките на болните се скъсват да мъкнат торби с ядене, а това може да се избегне с кетъринг.
ОтговорИзтриване